Дощі "візьмуть вихідні", а повітря прогріється до +20 градусів: де буде найтепліше

Читать на русском
Автор
В Україні стоїть весна
В Україні стоїть весна. Фото freepik.com

Сонця та тепла стає все більше

Наприкінці березня погода в Україні встановилася доволі тепла, місцями йдуть дощі. У середині тижня опади відступлять, але ближче до вихідних повернуться. Однак стовпчики термометрів підіймаються все вище та вище.

За прогнозами Укргідрометцентру, у вівторок, 26 березня, без опадів буде лише у західній частині країни. Стовпчики термометрів показуватимуть 9-14 градусів зі знаком "плюс".

Карта погоди на 26 березня

У середу, 27 березня, опади відступлять, по всій Україні буде сонячно, лише у східних та Харківській областях можливі локальні дощі. Вдень синоптики обіцяють 9-17 градусів вище за нуль. Вночі прогнозується від -1 (тільки на Харківщині) до +5 градусів.

Карта погоди на 27 березня

У четвер, 28 березня, на переважній частині країни буде сухо, мінлива хмарність. Вночі очікується -1 +9 градусів, вдень повітря прогріється до 12-18 градусів зі знаком плюс, найтепліше буде на Львівщині.

Карта погоди на 28 березня

А ось наступного дня, у п’ятницю, 29 березня, дощі накриють усю Україну, за винятком Луганщини, проте через хмари проглядатиме сонце. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 1 до 10 градусів тепла, вдень прогнозується 13-20 градусів зі знаком "плюс". Найтепліше буде у західній та південній частинах України.

Карта погоди на 29 березня

Раніше "Телеграф" розповідав про погоду у Києві найближчими днями. Незабаром дощі відступлять зі столиці.