Чому швидкість Wi-Fi на смартфоні дуже погана: названо несподівану причину

Читать на русском
Автор
623
Чохол для телефону може бути як другом, так і ворогом
Чохол для телефону може бути як другом, так і ворогом. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Варто придивитися до чохла мобільного телефону

Якщо ваш смартфон погано ловить Wi-Fi, можливо, причина криється у його чохлі. Рекомендується знімати чохол під час зарядки телефону, але також варто враховувати, що цей аксесуар може викликати проблеми з підключенням до Інтернету.

Деякі матеріали, які використовуються у виготовленні чохлів для гаджетів, можуть вплинути на роботу Wi-Fi та призвести до зниження швидкості інтернету. Про це пише the-sun.

Перед вибором чохла для вашого смартфона важливо переконатись, з якого матеріалу він виготовлений. Більшість сучасних матеріалів корпусу не впливають на сигнал Wi-Fi або стільникового зв’язку, однак деякі з них можуть негативно впливати на якість сигналу.

Важливо уникати використання металевих матеріалів, оскільки вони можуть поглинути сигнали Wi-Fi, які є електромагнітними радіохвилями. Це може призвести до зниження швидкості передачі даних в Інтернеті. Багато чохлів для телефонів виготовлені зі шкіри, гуми, пластику або силікону, що не впливає на швидкість Wi-Fi.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим потрібно протирати прозорий чохол смартфона. Ми поділилися, що потрібно зробити, щоб чохол був сяючим та чистим.