Чекаємо на неприємні сюрпризи: якою буде погода в Києві у найближчі дні

Читать на русском
Автор
1724
Що буде з погодою у найближчі дні Новина оновлена 24 березня 2024, 17:06
Що буде з погодою у найближчі дні. Фото Колаж "Телеграфу"

Синоптики дали прогноз на 24,25 та 26 березня

У найближчі кілька днів у Києві очікуються температурні гойдалки. Температура повітря може опускатись вчора до +2 градусів. До того ж мешканцям столиці слід чекати на дощову погоду.

Такий прогноз було опубліковано на сайті Meteofor. Синоптики повідомили, що на початку робочого тижня настане значне потепління.

У неділю, 24 березня, протягом усього дня йтиме дощ. Температура повітря вдень підніметься до +10 градусів, а надвечір впаде до +4. Пориви вітру становитимуть 8-9 м/с.

25 березня упродовж дня буде хмарно, а до вечора очікується дощ. У понеділок синоптики обіцяють значне похолодання. Вночі та вранці буде лише до +2 градусів. Вдень температура повітря підніметься до +8, а ввечері впаде +5.

У вівторок, 26 березня, день пройде без опадів. Стовпчики термометрів вночі та вранці піднімуться до +3..+4 градусів, а вдень варто чекати до +11. Надвечір знову похолодає і температура впаде до +6.

Нагадаємо, раніше відомий синоптик, кандидат географічних наук Ігор Кібальчич розповів "Телеграфу", якою в Україні буде погода до кінця березня. За його словами, погода продовжить потішити українців аномальним теплом.