Як використати молоко, щоб отримати найсмачніші деруни: хитрий трюк для фантастичної страви

Читать на русском
Автор

Деруни будуть ідеальними і нізащо не потемніють

Ми розповідали, як додавати овочі у борщ, щоб не зіпсувати страву. Тепер ділимось секретом пухких та світлих дерунів

Є проста хитрість, що не дасть картоплі після нарізання або натирання потемніти. Це може зіпсувати не лише вигляд дерунів, а й їх смак. Разом із ProstoWay ділимось простою хитрістю, яка допоможе зберегти світлий колір картоплі та зробити деруни неймовірно пухкими.

Замість води використовуйте молоко

Замість того, щоб обдавати терту картоплю окропом, обшпарте її гарячим молоком. Свіже молоко не лише збереже світлий колір, але й зробить деруни ніжнішими. Також можна додати 1-1,5 столові ложки сметани до картопляної маси. Це зробить деруни м'якими та пухкими.

Також не забудьте про цибулю. Все після того, як ви підготувати картоплю, додайте до картопляної маси дрібно нарізану або натерту цибулю. Це надасть дерунам аромату та пікантності. А цибулевий сік вдало підкреслить смак самої картоплі.

Завдяки цим простим порадам ваші деруни завжди будуть пухкими, ніжними та світлими. Також ми розповідали про тонкощі правильного приготування овочевої засмажки.