Досить витрачати гроші на дорогі засоби: ви прочистите труби просто

Читать на русском
Автор
583
Простий народний засіб Новина оновлена 24 березня 2024, 20:09
Простий народний засіб. Фото Freepik

Не буде ні бруду, ні жиру, ні запаху

Стоки, що забилися, можуть викликати проблеми у ванних кімнатах і на кухні. Причин цьому безліч — у трубах накопичуються жир, волосся, мильна піна, випадкове сміття.

На полицях супермаркетів є безліч різноманітних засобів, щоб вирішити цю проблему. Проте в умовах економії можна скористатися народним засобом — це також ефективно, але в рази дешевше. Про такий засіб розповідає Ukr.Media.

Як очистити каналізацію за допомогою народного засобу

Візьміть 100 мл будь-якого рідкого миючого засобу та змішайте з 1 ст. л. солі та 100 мл столового оцту 9%. Все ретельно розмішайте.

Промийте раковину та заберіть сіточку. У слив засипте 2 ст. л. соди і влийте розчин. Залишіть все на кілька годин, а краще на ніч.

Потім закрийте злив, щоб вода не йшла. Наберіть у раковину гарячу воду та відкрийте злив. Вода різко піде в каналізацію та прочистить її.

Розчин розм’якшує та усуває засмічення. Напір води допоможе пробити каналізацію та очистити її від залишків їжі та жиру.

Щоб засмічення надалі не з’являлося, не варто викидати в раковину залишки їжі та напоїв. Також перед миттям посуду краще прибирати жир за допомогою паперових серветок. Сам же слив необхідно прочищати цим розчином хоча б 1 раз на місяць — і вын вас не турбуватиме.

Раніше ми ділилися ще одним засобом видалення засмічення труб на кухні. Ви розв'яжете проблему за п’ять хвилин.