Гороскоп Таро на тиждень: Овнів чекають конфлікти, а Левів – добрі новини

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Кінець березня у 2024 році деяким принесе складнощі та занепад сил, проте деякі в цей час навпаки будуть сповнені ресурсів, щоб досягати бажаного.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 25 по 31 березня 2024 року включно.

Овен — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що наступного тижня Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту та обернете ситуацію на краще.

Телець — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що поки що Ваші можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Близнюки — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Рак — Вісімка мечів

Незабаром Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Лев — Туз пентаклів

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Діва — Король жезлів

Цей король обіцяє Вам успіх і успіхи в тому випадку, якщо Ви самі докладатимете зусиль для отримання бажаного. Крім того, ця карта може також попереджати про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Терези — Паж жезлів

Чекайте на щось несподіване і позитивне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Скорпіон — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Наприкінці березня Вам вдасться віднайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Стрілець — перевернута Вісімка пентаклів

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але раптом зазнали розчарування у справі. Талант та майстерність залишаються при Вас, але немає бажання більше рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Козоріг — Сімка кубків

Наприкінці березня Ви можете загрузнути в ілюзіях та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Водолій — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийняте і Ви зрушите далі. Наскільки вдалим це рішення, покаже час.

Риби — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що незабаром Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні в найближчий тиждень, хтось у Вашому оточенні може носити маску.