Гороскоп Таро на тиждень: Овнів чекають конфлікти, а Левів – добрі новини

Читать на русском
Автор
41281
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 25 по 31 березня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 25 по 31 березня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Кінець березня у 2024 році деяким принесе складнощі та занепад сил, проте деякі в цей час навпаки будуть сповнені ресурсів, щоб досягати бажаного.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 25 по 31 березня 2024 року включно.

Овен — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що наступного тижня Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту та обернете ситуацію на краще.

Телець — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що поки що Ваші можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Близнюки — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Рак — Вісімка мечів

Незабаром Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Лев — Туз пентаклів

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Діва — Король жезлів

Цей король обіцяє Вам успіх і успіхи в тому випадку, якщо Ви самі докладатимете зусиль для отримання бажаного. Крім того, ця карта може також попереджати про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Терези — Паж жезлів

Чекайте на щось несподіване і позитивне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Скорпіон — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Наприкінці березня Вам вдасться віднайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Стрілець — перевернута Вісімка пентаклів

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але раптом зазнали розчарування у справі. Талант та майстерність залишаються при Вас, але немає бажання більше рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Козоріг — Сімка кубків

Наприкінці березня Ви можете загрузнути в ілюзіях та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Водолій — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийняте і Ви зрушите далі. Наскільки вдалим це рішення, покаже час.

Риби — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що незабаром Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні в найближчий тиждень, хтось у Вашому оточенні може носити маску.