3 гаджети, які зроблять ваше життя простішим

Читать на русском
Автор
Корисні сучасні гаджети
Корисні сучасні гаджети. Фото Canva

Зверніть увагу на ці речі та не пошкодуєте

З появою технологій світ повністю змінився. Тепер ми можемо замовити їжу чи оплатити комунальні послуги у кілька кліків та ще багатого чого корисного. З'являється все більше пристроїв, які роблять наше життя простішим.

Сео-експерт Хатаїш Кумар назвав кілька гаджетів, які на його думку, варті уваги кожного. Вони роблять життя комфортнішим завдяки своїм можливостям.

Розумний годинник

Цей пристрій не просто повідомляє час, а й підказує кількість пройдених кроків за день. Також він інформує, скільки людина спалила калорій та як довго спала. Корисною є й функція GPS-відстеження, за допомогою якої ви можете знати, де зараз перебувають ваші рідні чи близькі, якщо вони теж мають такий розумний годинник. А також ви зможете залишатися на зв'язку з потрібними людьми, адже вони знатимуть, де ви перебуваєте.

Бездротова зарядка

Такий гаджет є правильною інвестицією, бо вам не потрібно підключати дріт і шукати розетку, якщо ви не вдома. Це особливо зручно для тих, хто подорожує або постійно у дорозі. Вам достатньо просто покласти телефон на зарядну панель, яка робитиме свою справу. До речі, бездротові зарядні пристрої вже можна купити до планшетів чи ноутбуків. Є широка палітра кольорів, тож ви можете обрати улюблений.

Робот-пилосос

Це потрібна річ у кожному домі, бо робот-пилосос буде економити ваш час і сили. Особливо, якщо ви постійно зайняті або маєте велике помешкання. Його достатньо увімкнути та він працюватиме замість вас. У результаті підлога буде сяяти без жодних зусиль з вашого боку. До того ж дуже зручно, що він не має дроту, через який ви можете спіткнутися.

Нещодавно "Телеграф" розповідав, який метод зарядки телефона може спричинити пожежу. Люди часто користуються смартфонами перед сном і потім ставлять поруч на ліжко чи диван. Річ у тім, що батарея нагрівається, відповідно те ж саме відбувається з матеріалом під нею. Краще ставити телефон на тверду поверхню, коли заряджаєте.