Не "наляписто", але яскраво: як урізноманітнити молочний манікюр (фото)

Читать на русском
Автор
Молочний манікюр з дизайном
Молочний манікюр з дизайном. Фото Pinterest

Оберіть манікюр, який підніматиме вам настрій та привертатиме увагу оточуючих

Манікюр — те, без чого не обходиться майже жодна дівчина в сучасному світі. Важливо вміти гарно його підбирати і поєднувати дизайн з кольором. Раніше ми ділилися трендовими ідеями весняного манікюру, а тепер ділимося, яким дизайном прикрасити молочні нігті.

Молочний манікюр — улюбленець багатьох дівчат. Він робить ручки ніжними, жіночними, елегантними і стильними. "Телеграф" зібрав для вас добірку трендового манікюру молочного відтінку з трендовим та неймовірно красивим дизайном.

Молочний манікюр можна прикрасити рожевим кольором. Наприклад, намалювати хаотичні розмиті хвилі або сердечка на одному нігті. Додати до молочного кольору можна також 3D дизайн — так ваші руки матимуть цікавий та елегантний вигляд. Неймовірно ніжно і по-весняному виглядатиме матовий манікюр. Прикрасити його можна сухоцвітами будь-якого кольору.

Молочний манікюр з хвилями
Фото: pinterest
Молочний манікюр з сердечками
Фото: pinterest
Молочний манікюр з сердечками
Фото: pinterest
Манікюр з сухоцвітами
Фото: pinterest

Цьогоріч у тренді жовтий колір, тому варто додавати його і в манікюр. Наприклад, френч в цьому відтінку матиме лаконічний, але яскравий вигляд. Цієї весни в моду повернулися тваринні принти. Манікюр з леопардовим дизайном на молочному тлі точно притягуватиме до себе увагу.

Жовтий френч
Фото: pinterest
Молочний манікюр з леопардовим принтом
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" ділився ідеями весняного манікюру. Хвилясті дизайни у тренді в цьому сезоні.