Мало хто знає цей секрет курячого супу: один інгредієнт зробить його розкішною стравою
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 582
Секрет — у додаванні кореня селери
Ми розповідали, як приготувати смачний та апетитний борщ. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе значно смачніше приготувати таку популярну першу страву, як курячий бульйон.
Суп на курячому м’ясі — максимально проста, комфортна і домашня страва. Але його легко перетворити на вишукане частування, якщо додати один інгредієнт. Він збагатить смак і зробить аромат особливо насиченим. Йдеться про звичайну селеру. Розповідаємо про це разом із ProstoWay.
У традиційний бульйон з курки, окрім м’яса, кладуть картоплю, локшину та цибульно-морквяну засмажку. Але є ще один інгредієнт, який додають рідше, і дарма. деться про селеру. В засмажку можна додати стебла селери, однак особливого смаку бульйону надасть її корінь.
На каструлю супу потрібно очистити половину кореня селери. Його слід нарізати кубиками та додати у бульйон на середині готовності. Потім, в залежності від того, чи подобаються вам шматочки кореня у страві, їх можна дістати або залишити.
Також ми розповідали, як значно смачніше приготувати голубці. Секрет у тому, щоб додати до традиційних етапів приготування ще один.