Як приготувати пишні і показні котлети: секретна "повітряна" суміш для фаршу

Читать на русском
Автор
799
Котлети можна приготувати особливо смачно
Котлети можна приготувати особливо смачно. Фото 1000.menu

Секрет — у правильному додаванні яєць

Ми розповідали про тонкощі приготування особливо смачної овочевої засмажки. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе зробити котлети пишними та повітряними.

Приготувати котлети, які тануть у роті не так складно, як здається. Разом з Pixelinform розкриваємо секрет. Він полягає у додаванні до фаршу суміш на основі яєць, яка робить котлети неймовірно ніжними та повітряними.

Як приготувати ніжні котлети

На 1 кілограм фаршу потрібно взяти 2 яйця та 1-2 цибулини. Саме це ідеальна пропорція, з якою готове м’ясо у котлетах буде неймовірно ніжним, соковитим та пишним. Для смаку варто також додати кілька зубчиків часнику, сіль, чорний перець та інші приправи за бажанням.

Беремо яйця, цибулю, часник, сіль та спеції. Збиваємо це все разом в блендері протягом 1-2 хвилин. Після цього суміш, що вийшла, додаємо до фаршу та ретельно перемішуємо. Залишаємо фарш на 10-15 хвилин постояти — і можна формувати і смажити котлети.

Тепер ваші котлети завжди будуть виходити пухкими, м'якими та неймовірно смачними. Також ми розповідали, у якому порядку закладати овочі в борщ, щоб вийшло смачно.