Тепло, але мокро: коли киянам очікувати на дощі найближчими днями

Читать на русском
Автор
Людина з парасолькою
Людина з парасолькою. Фото Giftme.com.ua

Сонце цими днями не потішить своїми промінцями

Наразі у столиці України тримається переважно похмура погода. За словами синоптиків, до кінця тижня у місто завітають опади та дутимуть свіжі вітри.

Температура повітря вдень може сягнути до +10 градусів. Найтеплішим днем з-поміж трьох прогнозується неділя, як повідомили на сайті Meteofor.

Останній день робочого тижня, 15 березня, передбачається суцільно хмарним, але сухим. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать +6 градусів, а вночі опустились до +1 °C. Протягом дня дутимуть легкі-слабкі вітри — 1-4 м/с.

Субота, 16 березня, обіцяє бути також хмарною, але бездощовою. Вдень повітря прогріється до 9 градусів тепла, а вночі буде +4 °C. Протягом дня дутиме легкий-слабкий вітер — 1-4 м/с.

А от наступний день, 17 березня, принесе у столицю дощі. Протягом першої половини доби на небі плаватимуть лише хмари, а от вже вдень та ввечері мають розпочатись опади. Денна температура у цю добу очікується близько +10 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +5 °C. Найбільша сила вітрів очікується вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, де у вашому будинку можуть бути джерела пилу та як надовго його позбутись.