День українського добровольця! Листівки та теплі слова для мужніх українців

Читать на русском
Автор
1615
Шануйте і поважайте українських добровольців!
Шануйте і поважайте українських добровольців!. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте рідних зі святом теплою листівкою

Цього дня, 14 березня, в Україні відзначається важливе свято — День українського добровольця. Це свято було встановлено Верховною Радою України у 2017 році, а його дату було обрано не випадково.

Цього дня, 14 березня 2014 року, перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану вирушили на тренувальну базу у Нових Петрівцях, щоб сформувати перший добровольчий батальйон та стати на захист України. Мужні та хоробрі українці самоорганізувалися та вирушили до східної частини країни, де розпочиналася російська окупація. Тому в День українського добровольця вшановують усіх героїв, які добровільно та жертовно стали на захист державної цілісності та суверенітету України.

Святковий день — гарний привід нагадати близьким та знайомим, які стали добровольцями у війні України проти РФ, про свою повагу та любов. Надішліть теплу листівку та щирі слова побажань українським добровольцям. "Телеграф" підготував добірку картинок та листівок, щоб ви могли відправити рідним, друзям та знайомим у соцмережах та месенджерах.

День українського добровольця, листівки, картинки, вітання
День українського добровольця, картинки, привітання, свято
День українського добровольця, листівки, привітання, свято
День українського добровольця, листівки, картинки, привітання, свято
День українського добровольця, листівки, картинки
День українського добровольця, листівки, картинки, вітання
День українського добровольця, листівки, картинки, вітання, свято

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у березні 2024 року. Дізнайтеся, коли та скільки днів відпочиватимуть українці, календар.