Не поспішайте ховати пуховики: найближчими днями частина України почне засипати снігом (мапа)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 березня 2024, 21:27

Назміну весняного тепла прийде похолодання

Найближчими днями в Україні погода погіршиться . Синоптики обіцяють опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Найінтенсивнішими вони будуть у центральній частині країни.

Стовпчики термометрів при цьому показуватимуть температуру вище за нуль. Про це свідчить прогноз на Ventusky.

У вівторок, 12 березня, на Правобережній частині України переважно без опадів. На Лівобережній частині країни очікується нестійка погода. Подекуди пройдуть дощі з мокрим снігом. Сніг накриє Житомирську, Вінницьку та Миколаївську області. У західній частині країни литимуть дощі.

Прогноз погоди на ранок 12 березня
Прогноз погоди на день 12 березня.
Прогноз погоди на вечір 12 березня.

Вітер південно-східної чверті, 5-10 метрів на секунду. Вночі 1 – 6 тепла, у північних та східних областях ще 3 – 8 морозу, вдень 3 – 8 тепла. На Півдні та Закарпатті до +13.

У середу, 13 березня, у більшості регіонів України, за винятком Криму, Луганської та Сумської областей, також будуть дощі та мокрий сніг. Подекуди синоптики обіцяють налипання мокрого снігу, вночі на дорогах місцями ожеледиця. У західних областях тумани. Вітер східний, 5 – 10 метрів за секунду, у Приазов’ї окремі пориви, 15 – 17.

Вночі 1 – 7 тепла, у східних та північних областях від -4 до +1, вдень 3 – 8 тепла, на Півдні та у Криму місцями до +17 градусів. Сніг, як і раніше, йтиме у Житомирській та Вінницькій областях.

Прогноз погоди на ніч з 12 на 13 березня.
Прогноз погоди на день 13 березня.
Прогноз погоди на вечір 13 березня.

Раніше "Телеграф" писав, якою погода буде протягом нового тижня.