Китайська акторка Лія Льюїс вразила сукнею українського дизайнера на "Оскарі": фото

Читать на русском
Автор
Лія Льюїс з'явилась на премії "Оскар-2024" Новина оновлена 11 березня 2024, 10:29
Лія Льюїс з'явилась на премії "Оскар-2024". Фото Getty Images

Знаменитість мала розкішний вигляд

Відома китайська акторка Лія Льюїс, яка з'явилась на цьогорічній премії "Оскар", здивувала усіх своїм вбранням. Вона обрала український бренд Lever Couture.

На престижній кінопремії до зірки було прикуто чимало уваги. Вона одягла ніжно-рожеву сукню короткої довжини, яка чудово підкреслювала її фігуру.

Лія Льюїс в сукні українського бренду

Видно, що вбрання виготовлене з тонкої та ніжної тканини у кілька шарів. Також сукня мала довгі закручені шлейфи, що додавало луку ефектності.

Лія Льюїс зачарувала своєю сукнею

Льюїс доповнила образ прозорими босоніжками, гладенькою зачіскою та двома масивними перстнями. Усе це робило вигляд Лії дуже жіночним і елегантним.

Лія Льюїс у розкішній сукні

Відомо, що Лія Льюїс прославилась виконанням ролі Джорджії "Джордж" Фан в серіалі The CW "Ненсі Дрю", а також — Еллі Чу у стрічці від Netflix "Половина цього". Доленосною для неї стала й озвучка Ембер Люмен в анімаційному фільмі Pixar "Стихії".

Раніше "Телеграф" писав, що фільм "20 днів у Маріуполі" українського режисера Мстислава Чернова отримав "Оскар". Під час промови чоловік зізнався, що ніколи не хотів би робити такого фільму, оскільки він про страшну війну, розпочату Росією проти України.