Важлива деталь, про яку мало хто знає: від неї залежить смак борщу

Читать на русском
Автор
4117
Від цього залежить смак борщу
Від цього залежить смак борщу. Фото ТСН

Як обрати буряк для найсмачнішого борщу

Борщ — це не просто страва, це справжнісінька кулінарна візитівка української кухні. Щоб приготувати його правильно, важливо знати всі секрети. Ми розповідали, у якому порядку додавати овочі в цю страву. Тепер ділимось порадами з вибору інгредієнтів.

Одним з найважливіших компонентів борщу є буряк. І саме від його розміру залежить колір, смак та насиченість страви. Розповідаємо про це разом із Pixelinform.

Колір борщу

Великі буряки роблять борщ блідим, більше схожим на помаранчевий суп. Дрібні буряки надають борщу насиченого червоного кольору, який робить страву апетитною.

Смак страви

Великі буряки мають менш виражений смак, який не рятують навіть томатний соус та інші добавки. Дрібні буряки дають борщу насичений, багатий смак.

Отже, найкращим вибором для борщу будуть саме дрібні буряки. Пам'ятайте, що свіжі овочі — запорука успіху. Не бійтеся експериментувати та додавати свої улюблені інгредієнти.

Готуйте з любов'ю, і ваш борщ буде найсмачнішим. Також ми розповідали, як покращити смак овочевої засмажки.