Ніжно, соковито і дуже смачно: швидка вечеря з курячого філе

Читати російською
Автор

Чудовий вибір для швидкого обіду чи вечері

Прийшовши втомленим із роботи готувати зовсім не хочеться. І тоді рятує паста "Карбонара" або плов за 30 хвилин.

Сьогодні ми хочемо запропонувати ще один легкий рецепт смачної та ситної вечері. А поділилися їм на порталі "Ukrstory".

Як приготувати куряче філе, запечене під сирною скоринкою

Інгредієнти:

  • куряче філе — 800 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • яйця — 4 шт.;
  • сметана — 5 ст. л;
  • сир — 100 г + 100 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо промити та нарізати невеликими шматочками.
  2. Яйця збити зі сметаною, залити цією сумішшю м’ясо.
  3. Посолити, поперчити, додати спеції, перемішати.
  4. Додати 100 тертого сиру та перемішати.
  5. Форму застелити пергаментом, викласти масу.
  6. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, викласти на масу.
  7. Помідор нарізати тонкими кружальцями та викласти на цибулю.
  8. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.

Раніше ми публікували рецепт ідеальної закуски на всі випадки життя. Приготувати таку піцу дуже просто, а смак при цьому виходить божественний.