З 8 Березня, дорогі жінки: красиві картинки-привітання зі святом українською

Читать на русском
Автор
2577
Картинки-привітання з 8 Березня
Картинки-привітання з 8 Березня. Фото Телеграф

Красиві картинки зі святом для кожної жінки

Сьогодні, 8 Березня, в Україні та світі відзначають Міжнародний жіночий день. Кожна людина має різні думки щодо нього. До речі, очікується прохолодна погода, тому якщо підете на вулицю, то одягайтеся тепліше.

У цю дату вшановується довга боротьба жінок за рівність у правах з чоловіками. Перші мітинги відбулися 8 березня 1857 року з вимогою скоротити робочий день з 16 до 10 годин та надати жінкам таку ж оплату праці, як і чоловікам. Також йшлося про покращення умов роботи та здобуття освіти. Згодом жінок таки почули та виконали їхні вимоги. З цього й бере початок Міжнародний жіночий день. А от у СРСР цей день трактували як "свято краси та весни", тому зараз ці міфи успішно розвінчують.

До речі, "Телеграф" зібрав найкращі привітання у картинках для жінок. Оберіть собі ті, які найбільше сподобалися та надішліть їх мамі, бабусі, подрузі чи колезі.

Красива картинка зі святом
Ніжне привітання з 8 Березня
З Міжнародним жіночим днем
Картинка з привітанням
Щирі вітання

Нещодавно "Телеграф" розповідав про опитування серед читачок, чи будуть вони святкувати 8 Березня. Більшість відповіли ствердно, хоча думки були різні. Деякі нагадували, що це міжнародне свято боротьби за права жінок. Тоді як інші стверджували, що в країні триває війна, тож це не на часі робити.