Розум чи емоції? Тест по картинці розповість, що вами керує

Читать на русском
Автор
558
Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше
Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше. Фото Колаж "Телеграф"

Захоплюючий тест по картинці

Люди по-різному сприймають світ і своє оточення. Хтось дуже раціонально і виважено переживає тривоги та радості, а хтось віддається почуттям та емоціям. Дізнатись більше про себе вам допоможе простий психологічний тест. "Телеграф" вже розповідав про захоплюючий тест для дівчат, а сьогодні ділиться новим тестом, який розповість, що вами керує — емоції та розум.

Просто подивіться на картинки нижче та інтуїтивно оберіть ту, яка вам відчувається ближче

тест по картинці
Фото: Freepik / колаж "Телеграф"

Результати тесту

Абстракція — 1

Якщо вам ближче перша абстракція з яскравим вибухом фарб, напівтонів та загадковості, значить ви належите до людей творчих та чутливих. У вашому світосприйнятті переважають емоції, почуття та інстинкти. Ви бачите світ крізь призму естетики, краси, спілкування з людьми та відкритості. Вам легко знаходити спільну мову з людьми, ви прекрасний співрозмовник і багато часу проводите в роздумах про життя та його філософію. Швидше за все ви любите літературу, цікавитеся психологією та вивчаєте, як влаштована людська душа. Ви щира і добра людина, яка завжди готова прийти на допомогу і дати хорошу пораду. Ви вмієте слухати та співпереживати.

Абстракція — 2

Якщо вам ближче перша абстракція з чіткими лініями та правильними формами, швидше за все ви належите до людей, які сприймають світ через раціо. Ви не маєте високого рівня емпатії і вам буває важко розпізнавати емоції людей. Ви пряма і конкретна людина, яка чітко виконує завдання і не розуміє натяків та напівтонів. Швидше за все ви цікавитеся точними науками, вивченням мов та складними механізмами. При цьому ви дуже дипломатична і стримана людина, яка не звикла проявляти свої емоції на людях.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний весняний тест. Оберіть картинку та дізнайтеся, які події на вас чекають у березні.