Гороскоп Таро на тиждень: Овнам посміхнеться успіх, а Скорпіонів можуть обговорювати за спиною

Читать на русском
Автор
839
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 4 по 10 березня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 4 по 10 березня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Перша половина березня у 2024 році деяким принесе складнощі та конфлікти, інші ж навпаки отримають шанс проявити себе та досягти бажаного.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 4 по 10 березня 2024 року включно.

Овен — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Телець — Дев’ятка кубків

Ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", і вона обіцяє, що найближчим часом Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, удача та благополуччя будуть на вашому боці.

Близнюки — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Рак — перевернута Королева пентаклів

Тиждень може видатись неприємним. Можуть розпочатися проблеми чи сварки, зірватися плани, зникнути бажання розвиватися чи щось робити. Карти Таро радять Вам прислухатися до серця та бути більш відкритими.

Лев — перевернена Двійка пентаклів

Ви звалили на себе дуже багато всього, через що на початку березня у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Діва — Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Це карта-попередження, що на тижні Ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила буде на Вашій стороні, і Ви впораєтеся.

Терези — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Скорпіон — перевернута Трійка кубків

Успіх може бути не на Вашому боці, якась задумана справа може завершитися не так, як Ви б того хотіли. Вас можуть обговорювати за спиною або вчинити якусь іншу підлість щодо Вас.

Стрілець — Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада картки: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Козоріг — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта означає, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, однак це може бути як проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, тиждень може принести малоприємні сюрпризи.

Водолій — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що на тижні Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.

Риби — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення нарешті прийняте і Ви зрушите далі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" робив розклад Таро, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця березня.