Зеленський закінчить складний цикл, а Україна почне виходити зі стану жертви: нумеролог назвав дати

Читать на русском
Автор
9860
Володимир Зеленський Новина оновлена 29 лютого 2024, 11:38
Володимир Зеленський. Фото Колаж "Телеграфу"

Складний цикл українського лідера розпочався з його дня народження — 25 січня

Бойовий дух України знову підніметься вже у травні поточного року і країна почне виходити зі стану жертви. Наприкінці весни в президента Володимира Зеленського закінчиться складний цикл.

Про це нумеролог Владислав Грицай розповів "Телеграфу". За його словами, цей цикл лідера держави тривав з його дня народження 25 січня по 25 травня.

"Наш бойовий знову підніметься у травні, хоча це вже потихеньку відбувається. У травні у нашого президента закінчиться складний цикл. Він триває з дня його народження 25 січня по 25 травня. Це час перевірки на міцність, коли він може приймати важливі рішення", - сказав Грицай.

Він також додав, що Україна перебуває під захистом Творця та має важливу роль.

"Ми повинні розуміти одну дуже просту штуку: Україна в будь-якому разі під захистом Творця. Чому? Тому що це особлива роль – стати полігоном для впровадження нових енергій, нових законів буття", — наголосив нумеролог.

На думку Грицая, Творець дає нам усім складні завдання, але при цьому підтримує.

"А ми, залежно від нашої усвідомленості, або легше проходимо ці випробування, і нас не сильно "б’ють", або витримуємо біль за повною програмою", — підсумував він.

Повний текст читайте на сайті "Телеграф" у матеріалі: "В України – самопорча". Відомий нумеролог про те, чому у нас стільки бід та нещасть.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що відома відьма України Марія Тиха висловила сподівання, що війна закінчиться у 2024 році та розповіла багато цікавих речей.