Для чого на рюкзак пришитий ромб: відповідь може здивувати

Читати російською
Автор

Малопомітна деталь має важливе значення

Багато хто бачив ромбоподібну нашивку на рюкзаку, але не надавали цьому значення, як і функції петельки на заднику кросівок. Може здатися, що ця деталь зроблена виключно з декоративною метою. Але насправді це негаразд.

Про справжнє призначення цієї деталі на рюкзаку пишеRd.com.

Справжнє призначення нашивки у вигляді ромба на рюкзаку

Ромб із прорізами зазвичай знаходиться на зовнішній частині рюкзака. Через специфічну форму його ще називають "свинячим п’ятачком". Початкове призначення нашивки полягало в тому, щоб утримувати додаткове спорядження на шнурах, які потрібно просмикнути через отвори. Особливо це зручно для туристів. Ліхтарик, шапку, бандану, флягу з водою або інші предмети, до яких потрібний швидкий доступ, кріплять на зовнішній стороні рюкзака.

У повсякденному житті завдяки ромбу можна прикріпити навушники або шнури від інших пристроїв. "Свинячий п’ятачок" позбавить необхідності копатися всередині рюкзака в пошуках деяких з ваших найважливіших речей.

У подорожі крізь ромб можна просмикнути шнурки запасного взуття і залишити його звисати з сумки, забезпечуючи додаткове місце всередині ручної поклажі.

Також дізнайтеся, для чого насправді потрібна синя сторона гумки. Вона створена не для видалення чорнила, як може здатися на перший погляд.