Без дощу та морозів: на скільки днями потеплішає в Києві

Читати російською
Автор

Можна вже дістати весняні куртки

Після сильного вітру та суцільної хмарності, у столицю нарешті пришла тепла та ясна погода. Така ситуація має протриматись найближчими днями.

Позначки термометрів у денний час не опустяться нижче 7 градусів тепла. Хоча вночі ще буде 0 °C, як повідомляється на сайті Meteofor.

У понеділок, 26 лютого, сонце іноді тішитиме регіон своїми промінцями. Найбільш ясна погода передбачається у другій половині доби. Вдень вітер прогріється до 8 градусів тепла, а вночі було трохи холодніше — +3 °C. Максимальні пориви вітру очікуються вдень — свіжі 9 м/с.

Вівторок, 27 лютого, також очікується сухим та переважно ясним. Лише вдень та ввечері на небі будуть плавати хмари. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 7 градусів, а вночі опустяться до +0 °C. Протягом дня дутимуть слабкі-помірні вітри — 5-7 м/с.

Наступний день, 28 лютого, має принести у місто хмарність. Дощів протягом дня не очікується. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 7 градусів, а вночі опустяться до +0 °C. Найбільша концентрація вітрів прогнозується вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, чому 26 лютого не можна хвалитися своїми прикрасами та прибирати зимові речі.