Рік Зеленого Дракона неймовірно вдалий для кохання та шлюбу п'яти східним знакам

Читать на русском
Автор
2241
Дракон занурить у романтику 5 знаків східного гороскопа
Дракон занурить у романтику 5 знаків східного гороскопа. Фото Freepik

Цей рік для них буде наповнений романтикою

Рік Зеленого Дракона, який розпочався 10 лютого 2024 року, обіцяє стати вдалим часом для нових починань, а для деяких знаків китайського гороскопа він напевно стане ще й часом віднайдення кохання.

Незалежно від того, самотні ви чи перебуваєте у стосунках, ці знаки отримають "імпульс" у своєму особистому житті завдяки своїй індивідуальності, енергії та долі. Про це пише thechinesezodiac.

Свиня

Їхня інтуїція може розпізнавати справжнє кохання та вдячність, яку вони отримують від своїх партнерів. Свині обирають найкращих партнерів, які пропонують їм не лише ласку та турботу, а й фінансову стабільність.

Рік Дракона позитивно вплине на людей, народжених під знаком Свині. У тих, хто вже перебуває у серйозних стосунках, бажання зробити наступний важливий крок посилиться, особливо влітку.

У 2024 році прогнозується воістину феєрична історія кохання між жінкою, народженою під знаком Свині, та чоловіком, народженим у рік Дракона. Їхній зв’язок може стати однією з найкрасивіших і захоплюючих романтичних історій.

Собака

Собаки випромінюють впевненість, силу та стабільність. Вони вірні та віддані партнери, які завжди будуть поряд зі своїми близькими.

У 2024 році народжені в рік Собаки можуть зробити великий крок і одружитися. На них чекає життя, повне гармонії та довготривалого шлюбу.

Шлюб між представниками знаку Собаки буде міцним. У 2024 році у них буде гарний зв’язок з людьми, народженими під знаком Бика, тому що вони обидва добросердні, віддані та розуміючі.

Пацюк

Пацюки – пристрасні коханці, здатні зачарувати своєю усмішкою та поглядом. Вони вірні та віддані своїй сім’ї і понад усе цінують кохання. Вони рідко розлучаються, бо одружуються лише зі своїми половинками.

2024 рік — один із найкращих років для весілля. Ті, хто самотній чи ще не визначився, швидше за все, найближчим часом відмовляться від целібату і вийдуть заміж.

Найкраща пора року для весілля знаку Щура — з 25 травня по 28 вересня. Найкращі партнери по шлюбу у рік Дерев’яного Дракона — Бик, Мавпа, Змія чи Собака.

Дракон

Дракони обережні, терплячі, спостережливі та вибіркові у пошуку партнера. Їм супроводжує удача, тому що інтуїція приводить їх до потрібних людей, які заслуговують на їхнє кохання.

2024 — ідеальний рік для Драконів, щоб зв’язати себе узами шлюбу. Їхні нинішні любовні стосунки перейдуть на новий рівень, і Дракон більше не ходитиме по життю один. Щастя буде ще більшим, адже поряд з ним завжди буде людина, яку він любить усім серцем і з якою захоче прожити ще багато років.

Мавпа

Мавпам завжди щастить у коханні, тому що у них чарівний характер. Вони доброзичливі, підприємливі, романтичні, грайливі та креативні.

У 2024 році елемент Дерева робить Мавпу виразною та енергійною, готовою зробити великий крок і вийти заміж. Шлюб, укладений у 2024 році, буде заснований на вірності та взаємному захопленні.

Мавпи розділять домашні справи та будуть відмінними батьками. Люди знака Мавпи складуть гарний дует із Козою, Свинею чи Собакою.

Раніше астрологи розповіли, які знаки китайського гороскопа можуть завагітніти у 2024 році. Представниць прекрасної статі чекає на поповнення в сім’ї вже зовсім скоро.