Вплив китайського Дракона: три знаки, які можуть завагітніти у 2024 році

Читать на русском
Автор
9774
На когось у 2024 році чекає поповнення в сім’ї
На когось у 2024 році чекає поповнення в сім’ї. Фото Pixabay

Жінки, народжені у ці роки, зможуть випробувати радість материнства

Цей рік знаменує собою появу на китайському зодіакальному небосхилі Зеленого Дерев’яного Дракона, і з ним приходить унікальне поєднання енергії та можливостей. Китайська астрологія здавна шанувалась за її розуміння різних аспектів життя, включаючи планування сім’ї.

Астрологи розповіли, що жінки, народжені в роки Кролика, Змія та Півня, можуть завагітніти у 2024 році. Про це пише thechinesezodiac.

Кролик

Цей рік відкриває багатообіцяючі перспективи материнства. Ці жінки відкриють у собі внутрішню силу духу, необхідну у тому, щоб звільнитися від токсичних стосунків і невдалих шлюбів. Доброзичливий вплив Дракона приносить сприятливі звістки про родючість, створюючи середовище, що сприяє зціленню та духовному зростанню.

Змія

Зміям надається унікальна можливість для розширення сім’ї у 2024 році. Цей сприятливий період сприяє плануванню народження дитини, дозволяючи перетворити мрії про батьківство на радісну реальність.

Півень

Жінка-Півень готова поповнити ряди майбутніх батьків. Вплив Дракона надихає цих людей мріяти про глибоку трансформацію і вносити суттєві зміни у своє особисте життя, що зрештою сприяє підвищенню народжуваності.

Раніше астрологи розповіли, кому зі знаків не варто одружуватися в рік Дракона 2024. Також ми писали, які пари по гороскопу можуть вдало одружитися в рік Дракона.