Знайдіть унікальних качечок на малюнку: лише 2% кмітливих можуть впоратися із завданням

Читать на русском
Автор
651
Качечки на воді
Качечки на воді. Фото УНІАН

Лише генії зможуть побачити серед яскравих кольорів чотирьох унікальних птахів

Головоломки роблять наше мислення гнучким, допомагають мислити нестандартно та демонструвати гнучкість у пошуках правильного варіанту. Нещодавно ми пропонували знайти на малюнку швейну машинку, яка знаходиться у робочому кабінеті дизайнера.

А сьогодні спробуйте відшукати чотирьох унікальних качечок, цю головоломку запропонував УНІАН. Лише люди з високим IQ зможуть побачити на яскраво-блакитному тлі чотирьох унікальних птахів, проте навички детектива можна здобути, якщо часто виконувати подібні завдання.

Тест-картинка на уважість
Серед 12 качечок треба знайти унікальних

Серед дванадцяти качечок лише чотири мають певні особливості, які одразу не помітиш. Спочатку спробуйте відшукати відповідь за чотири секунди, але не засмучуйтеся, якщо вам це не вдасться зробити.

Відповідь на головоломку про качечок
Унікальні качечки

Якщо оперативно не вдалося вирішити завдання, спробуйте зосередитися ще трохи, аби вирішити головоломку. А тепер подивіться на картинку, на якій будуть вказані правильні варіанти відповідей.

Раніше "Телеграф" розповідав про "солодкий" тест по картинці. Морозиво чи зефір? Тест по картинці з десертами розповість, що вас найбільше тішить.