Варто дивитися усією сім'єю: ТОП-7 мультфільмів Disney

Читать на русском
Автор
2052
Кадр з фільму "Король Лев" (зображення створено за допомогою ШІ)
Кадр з фільму "Король Лев" (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо вам 7 мультфільмів, які підходять для перегляду усієї сім'ї.

Всі ми обожнюємо диснеївські мультфільми – і діти, і дорослі. Проте багато чудових картин залишаються поза увагою, адже в прокаті їх затьмарюють інші стрічки.

Відкрийте для себе 7 диснеївських шедеврів, які не здобули належної популярності:

1. "Олівер і компанія" (1988)

Цей добрий мультфільм навчить дітей любити тварин і допомагати нужденним. Історія розповідає про кошеня Олівера, яке опинилося на вулиці без господаря. Завдяки вірним друзям кошеня знаходить веселі пригоди та відчуває себе в безпеці на вулицях Нью-Йорка.

"Олівер і компанія" (1988)

2. "Робін Гуд" (1973)

Сповнений гумору, доброти та оптимізму, мультфільм розповість про лисицю Робін Гуда та його друга ведмедя Крихітку Джона. Ці двоє вміють боротися за справедливість і проявляти хоробрість у Шервудському лісі.

"Робін Гуд" (1973)

3. "Братик ведмедик" (2003)

Мультфільм "Братик ведмедик" за півтори години здатний викликати сльози, сміх та розчулення. Історія про дружбу та про те, що не можна мстити. Воїн Кінан, який прагне помститися за брата, перетворюється на ведмедя. На своєму шляху він зустрічає ведмежатко, з яким переживає веселі пригоди.

"Братик ведмедик" (2003)

4. "Ліло і Стіч" (2002)

Цей добрий мультфільм з захоплюючим сюжетом не залишить байдужим жодну дитину! Дівчинка Ліло зустрічає милу собачку Стіча, яка насправді є інопланетним лиходієм. На Землі Стіча очікують несподіванки та приємні відкриття.

"Ліло і Стіч" (2002)

5. "Коти-аристократи" (1970)

Мультфільм вчить співчуттю, доброті та силі духу. Історія про милу аристократку, яка хоче заповісти все своє майно котам. Шкідливий дворецький кидає тварин на вулицю, але завдяки небайдужим героям вони починають нове життя.

"Коти-аристократи" (1970)

6. "Великий мишачий детектив" (1986)

Мультфільм показує мишачий світ, де мишка Олівія просить відомого детектива знайти її зниклого тата. Базиль і його друг Доусон розпочинають пошуки та знаходять багато цікавих загадок.

"Великий мишачий детектив" (1986)

7. "Планета скарбів" (2002)

Ця картина сподобається любителям цікавих пригод! 16-річний Джим мріє про пригоди. Він зустрічає пірата Боунса, який перед смертю дає йому сферу, що перетворюється на карту скарбів.

"Планета скарбів" (2002)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про фільми які варто подивитись кожній жінці. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка фільмів жахів, які назавжди залишаться в голові.