5 книжок про справжнє кохання: які затьмарять будь-який фільм

Читать на русском
Автор
4322
Читайте кращі книги та розширюйте горизонти своєї уяви (фото створене з допомогою ШІ)
Читайте кращі книги та розширюйте горизонти своєї уяви (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Захоплюючі романи, які не залишать вас байдужими

Книги – це портали в дивовижні світи, де вирують нестримні емоції, розгортаються неймовірні історії, а герої переживають незабутні пригоди. Чи прагнете ви відчути трепет кохання, зануритися в таємниці минулого чи ступити на стежку небезпечних пригод?

Тоді ця стаття для вас. У співпраці з порталом readmodo ми підготували добірку захоплюючих романів, які змусять ваше серце битися частіше.

Моя темна Ванесса — Кейт Елізабет Рассел

Історія розповідає про дивні на перший погляд, але бурхливі почуття, які не мали статися. Події 17-річної давнини змушують яскраву, амбіційну та розумну Ванессу повертатися до заплутаного роману з викладачем англійської літератури Джейкобом Стрейном. Чи варто зараз, коли Стрейна звинувачують у сексуальних домаганнях, переосмислювати події давно минулих років? Доросла жінка знову повертається до травм та хвилювань дівчини-підлітка. Чи було воно, коханням? Чи то була еротична пригода чи нездоровий потяг?

Що знає вітер — Емі Хармон

У романі письменниця розповідає таємничу історію Енн Ґаллагер, яка у прагненні потрапити на батьківщину покійного дідуся, щоб розвіяти прах над озером біля маєтку, дивним чином стикається з грозою. Раптове природне явище відкидає дівчину на вісімдесят років назад – в Ірландію 1921 року, у самий розпал громадянської війни. Загадковий рятівник Томас Сміт допомагає Енн пристосуватися до нової для неї історичної епохи. Енн відчуває, що закохується у Томаса. Чи готова героїня відпустити те життя, до якого вона належить заради кохання, яке вже й не сподівалася відчути?

Мовчазна пацієнтка — Алекс Майклідіс

Алекса Майклідіса успішна художниця Алісія Беренсон створила собі ідеальне життя у великому будинку у найкращому районі Лондона. Але чи буде щаслива дружина всаджувати п’ять куль в обличчя коханого чоловіка? Алісія буде мовчати протягом шести років, перетворюючи вбивство на моторошну загадку. Чи допоможе мовчазній пацієнтці психотерапевт Тео Фабер та чи готовий він почути правду?

Така, як ти — Марк Леві

У старовинному ліфті на П'ятій авеню у Нью-Йорку живе таємниця. Ліфтер-індус Санджай мріє зустріти на 9 поверсі Хлою, дівчину, яка підкорила його серце. Письменник яскраво та хвилююче змальовує незвичайну історію кохання та життя, сповнене несподіванок.

Світло, яке ми втратили — Джилл Сантополо

У романі розповідається про те, що справжньому коханню достатньо лише однієї зустрічі, короткої та бурхливої, яка запам’ятається на все життя. Так сталося з Люсі та Ґейбом. Студентська зустріч змінила їхні життя, подарувавши мрії та сподівання. Але доля розлучила закоханих на багато років. Проте вони зберегли світло, подароване коханням. Чи зустрінуться вони знову?

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Окрім цього, вас може зацікавити про ідеї бюджетних подарунків, які неодмінно вразять.