Лютий щедрий на дощі: коли у Києві очікувати на опади

Читати російською
Автор

Варто знову згадати про парасольки

Останній місяць зими не перестає дивувати киян своїми температурними гойдалками та осінньою погодою. За словами синоптиків, у місто скоро знову завітають дощі та хмарність.

Як мовиться на сайті Meteofor, максимальна концентрація опадів відбудеться у середу. Однак водночас цей день очікується найтеплішим.

Понеділок, 19 лютого, день обіцяє бути переважно ясним, хоча ввечері на небо знову набіжать хмари. Вдень вітер прогріється до 1 градуса тепла, а вночі були морози — -3 °C. Протягом дня дутиме легкий-слабкий вітер — 3-4 м/с.

Наступного дня, 20 лютого, передбачається дуже сильна хмарність та дощі зі снігом. Згідно з графіком, вони мають початись вдень та протриматись до пізнього вечора. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 0 градусів, а вночі опустяться до -2 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться з ранку і до кінця дня — свіжі 8-10 м/с.

Середина тижня, 21 лютого, очікується максимально хмарною та дощовою. Мокрий сніг йтиме вночі та вранці, а потім до кінця середини прогнозується дощ. Позначки термометрів зафіксуються близько 6 градусів тепла. Вночі очікується +1 °C. У цей день сила вітру сягатиме свіжих 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Україну скоро повернуться морози. Синоптики з Українського гідрометеорологічного центру розповіли, коли чекати на "мінуси".