Лютий щедрий на дощі: коли у Києві очікувати на опади

Читать на русском
Автор
849
Люди
Люди. Фото Апостроф

Варто знову згадати про парасольки

Останній місяць зими не перестає дивувати киян своїми температурними гойдалками та осінньою погодою. За словами синоптиків, у місто скоро знову завітають дощі та хмарність.

Як мовиться на сайті Meteofor, максимальна концентрація опадів відбудеться у середу. Однак водночас цей день очікується найтеплішим.

Понеділок, 19 лютого, день обіцяє бути переважно ясним, хоча ввечері на небо знову набіжать хмари. Вдень вітер прогріється до 1 градуса тепла, а вночі були морози — -3 °C. Протягом дня дутиме легкий-слабкий вітер — 3-4 м/с.

Наступного дня, 20 лютого, передбачається дуже сильна хмарність та дощі зі снігом. Згідно з графіком, вони мають початись вдень та протриматись до пізнього вечора. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 0 градусів, а вночі опустяться до -2 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться з ранку і до кінця дня — свіжі 8-10 м/с.

Середина тижня, 21 лютого, очікується максимально хмарною та дощовою. Мокрий сніг йтиме вночі та вранці, а потім до кінця середини прогнозується дощ. Позначки термометрів зафіксуються близько 6 градусів тепла. Вночі очікується +1 °C. У цей день сила вітру сягатиме свіжих 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Україну скоро повернуться морози. Синоптики з Українського гідрометеорологічного центру розповіли, коли чекати на "мінуси".