Є навіть самі Дракони: 5 найневдачливіших знаків китайського гороскопа 2024 року

Читать на русском
Автор
3316
Лютий Дракон не пощадить кілька знаків у 2024 році
Лютий Дракон не пощадить кілька знаків у 2024 році. Фото Freepik

Всесвіт перевірить терпіння та стійкість, але ви зможете впоратися з цим

Настав рік Дерев’яного Дракона. Для деяких представників гороскопа це буде період диких та яскравих пригод, але іншим знакам доведеться зіткнутися з перешкодами та проблемами.

Астрологи розповіли про п’ять знаків за східним зодіакальним календарем, яким, швидше за все, доведеться нелегко у 2024 році, і дали вам кілька порад, як упоратися з проблемами. Про них пише thechinesezodiac.

1. Собака

Рік Дракона для вас не дуже сприятливий, оскільки у Собак з нинішньою твариною-покровителем 2024 року дуже різні цінності. Дракон заповзятливий і сміливий, а Собака вірна і обережна. Дракон харизматичний і домінантний, а Собака скромна і готова до співпраці. Ці відмінності можуть стати причиною зіткнень і непорозумінь, через що їм буде важко ладнати.

В результаті ви можете зіткнутися з деякими перешкодами та труднощами у своїй кар’єрі, стосунках, здоров’ї та фінансах. Але не хвилюйтеся, ви все одно зможете отримати максимальну користь із цього року, якщо будете обережні та старанні.

2. Дракон

Якщо ви самі Дракон, цей рік все одно може принести вам невдачу і нещастя. Ви можете зіткнутися з конфліктами з сім’єю, друзями чи колегами, проблемами зі здоров’ям, фінансовими втратами чи невдачами у кар’єрі.

дракон

Один із найпоширеніших і найефективніших способів задобрити свого покровителя — носити червоний одяг чи аксесуари, наприклад, шарф, капелюх, пояс чи браслет. Червоний – щасливий колір у китайській культурі, він може відігнати злих духів та негативну енергію.

3. Бик

Вам доведеться зіткнутися з багатьма перешкодами та труднощами, конфліктами, невдачами та застоєм у своїх починаннях. Вам потрібно буде проявити терпіння, гнучкість та здатність адаптуватися, щоб подолати ці проблеми.

Однак це також чудова можливість для вас рости та розвиватися. Вам доведеться відпустити своє его і потребу уваги та зосередитися на своєму внутрішньому "я" і своїй істинній меті. Це непростий процес, але потрібний. Ви готуєте себе до кращого майбутнього.

4. Коза

Це рік, який вимагає від вас розуміння та терпимості до інших. Ви можете зіткнутися з багатьма людьми, які викликають дискомфорт або дратують. Вони можуть бути нервовими, фальшивими чи агресивними та можуть спробувати перешкодити вашому прогресу.

коза знак зодіаку гороскоп

У рік Дерев’яного Дракона ви повинні навчитися бути раціональними та спокійними у будь-якій ситуації. Вам може здаватися, що весь Всесвіт налаштований проти вас, але це не так. Проявіть більше терпіння та уваги до оточуючих. Якщо ви зрозумієте, що світ не обертається навколо вас, то ви зможете подолати всі випробування.

5. Тигр

Зіткнення з таким же затятим противником, як Дракон, принесе багато неприємностей і перешкод у вашій кар’єрі та проєктах. Ви виявите, що деякі люди, від яких ви не очікували, діятимуть таким чином, щоб підірвати вас.

Цього року постарайтеся залишатися більш приземленими, живіть якнайбільше в теперішньому. Більше довіряйте своїй внутрішній силі. Не робіть ризикованих фінансових вливань. Не довіряйте нікому, поки вони не покажуть вам, що вони не мають злих намірів.

Раніше астрологи розповіли, які знаки китайського гороскопа розбагатіють у рік Дракона 2024. Їх можна вважати улюбленцями долі.