Погода дасть відпочити від опадів, але трьом областям не пощастить: прогноз на вихідні

Читать на русском
Автор
610
Дівчина
Дівчина. Фото pexels.com

Найпогоднішим днем буде субота

Хоча синоптики обіцяли, що Україну незабаром накриють тріскучі морози, до кінця тижня істотних мінусів не очікується. Однак у п’ятницю частину країни, зокрема й Київ, накриє туман.

За прогнозами Українського гідрометцентру, 16 лютого, вдень очікується від -2 до +10 градусів. У Сумській, Харківській та Полтавській областях мокрий сніг, на решті території без опадів.

"16 лютого у західних та північних областях вранці туман, видимість 200-500 м (і рівень небезпеки, жовтий)", — попередили синоптики.

Мапа туманів на 16 лютого

У суботу, 17 лютого, майже по всій країні без опадів, мінлива хмарність. Тільки на Волині, Львівщині й Закарпатті, та в Криму можливі незначні дощі. Вночі стовпчики термометрів покажуть -6 +3 градуси, вдень — від 1 градуса морозу до 12 тепла.

Карта погоди на 17 лютого.

У неділю, 18 лютого, опадів побільшає — сніг, або мокрий сніг прогнозується всюди, крім півдня та південного сходу. Вночі очікується -6 +3 градуси, вдень стовпчики термометрів покажуть 2-7 градусів вище за нуль.

Карта погоди на 18 лютого.

Раніше "Телеграф" розповідав, яка погода до кінця тижня буде у Києві. Столицю огорнула хмарність, а вже у неділю можуть повернутися опади.