Китайський гороскоп: шість несумісних знаків для шлюбу у 2024 році

Читати російською
Автор

Рік Дракона підходить для шлюбу, але шлюб не підходить для них

Цей 2024 рік Зеленого Дерев’яного Дракона приніс парам нові можливості для росту, навчання та пригод, а також гармонію, баланс та стабільність у стосунках. Однак це також вимагатиме терпіння, розуміння та компромісу з боку обох партнерів. У 2024 році можуть не впоратися із цим завданням деякі пари, які народилися у різні роки.

Невдалим рік Дракона для шлюбу може стати для 6 пар — знаків східного гороскопа. Їхній шлюб, укладений у 2024 році, може швидко закінчитися, пише thechinesezodiac.

Найгірші пари для шлюбу у 2024 році

  1. Пацюк і Кінь: Пацюк обережний, ощадливий і стратегічний, а Кінь імпульсивний, екстравагантний і спонтанний. У них різні цінності та спосіб життя, що може призвести до конфліктів та непорозумінь.
  2. Бик і Коза: Бик консервативний, практичний і дисциплінований, а Коза винахідлива, емоційна та волелюбна. Їм важко спілкуватися та знаходити компроміси один з одним, і вони можуть відчувати розчарування через свої розбіжності.
  3. Тигр і Змія: Тигр домінант, наполегливий і конкурентоспроможний, а Змія потайна, хитра та маніпулятор. У їхніх стосунках йде боротьба за владу, яка може призвести до ревнощів, образи та зради.
  4. Кролик і Півень: Кролик чутливий, миролюбний і гармонійний, а Півень відвертий, критичний і вимогливий. У них різні очікування та потреби у стосунках, що може спричинити стрес та незадоволеність.
  5. Дракон і Собака: Дракон зарозумілий, гордий і авторитетний, а собака скромна, вірна і егалітарна. У них відбувається зіткнення его та цінностей, що може призвести до великих суперечок.
  6. Свиня і Мавпа: Свиня наївна, щедра і довірлива, а Мавпа хитра, егоїстична та авантюристична. У їхніх стосунках відсутня чесність та повага, що може призвести до експлуатації, обману та невірності.

Раніше астрологи розповіли, які знаки китайського гороскопа розбагатіють у рік Дракона 2024. Їх можна вважати улюбленцями долі.