Небо в Києві затягнуло хмарами: коли у місті завершаться опади

Читать на русском
Автор
Прогулянка садом
Прогулянка садом. Фото bigkyiv.com.ua

Повітря може прогрітись до 7 градусів тепла

У столиці України тримається хмарність і йдуть дощі. Однак, за словами синоптиків, до кінця робочого тижня прогнозується суха, але трохи прохолодна погода.

Максимальна концентрація опадів відбудеться у середу. Про це повідомляють у Meteofor.

Свято Дня закоханих, 14 лютого, це єдиний день з-поміж трьох, коли очікуються опади. Вони почались вночі і йтимуть до настання вечора. Вдень вітер прогріється до 5 градусів тепла, а вночі було тепліше — +7 °C. Протягом дня дутиме помірний вітер — 6 м/с.

У четвер,15 лютого, прогнозується хмарність, а також зниження денної температури. Опадів не передбачається. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 4 градуси тепла, а вночі опустяться до +2 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться зночі й до настання вечора — помірні 6 м/с.

Останній день робочого тижня, 16 лютого, також не принесе у місто дощів, а от хмари постійно плаватимуть по небу і не даватимуть сонцю проглянути скрізь них. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +5 °C. Вночі очікується 2 градуси тепла. У цей день максимальні пориви вітру передбачаються ввечері — слабкі 4 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що лютневе потепління вже має скоро завершитись, адже на зміну "плюсів" прийде похолодання. Прогнозом з "Телеграфом" поділився синоптик, кандидат географічних наук Ігор Кібальчич.