Гороскоп удачі на тиждень 12-18 лютого: кому із знаків Зодіаку казково пощастить

Читать на русском
Автор
7391
Комусь казково пощастить у період 12-18 лютого
Комусь казково пощастить у період 12-18 лютого. Фото Freepik

У списку щасливчиків три знаки Зодіаку

Почався новий робочий тиждень, який стане особливо щасливим для деяких знаків Зодіаку. "Телеграф" вже розповідав якому знаку Зодіаку 12 лютого казково пощастить, а сьогодні ділиться, для кого цей тиждень з 12 по 18 лютого стане дуже вдалим.

Як виявилося, у списку щасливчиків три знаки Зодіаку — Леви, Скорпіони та Водолії, пише сайт orakul.com. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Лев

Тиждень у Левів розпочнеться з приємних новин, ви отримаєте важливу інформацію, яка може зіграти вам на руку. Тому будьте уважні до розмов навколо, проявляйте інтерес до спілкування з людьми, які вас оточують. До кінця тижня ви отримаєте приємні фінансові бонуси, які допоможуть покращити своє матеріальне становище.

Скорпіон

Цей тиждень стане максимально вдалим для ваших робочих справ, у вас з’явиться гарна нагода проявити себе і зайнятися новими цікавими проектами. До кінця тижня ви будете задоволені результатами своєї праці, як морально, так і матеріально.

Водолій

Для Водоліїв новий тиждень стане романтичним часом. На вас чекає багато сюрпризів та любовних пригод. Друга половинка огорне вас турботою і приділятиме вам багато часу. Якщо ви самотні, зараз настає сприятливий час для нових знайомств, спілкування та флірту.

Раніше "Телеграф" розповідав, які три знаки Зодіаку все ще одержимі своїми колишніми. У День Валентина будьте обережні.