Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Тельців чекає море можливостей, а Близнюкам краще не витрачатися

Читати російською
Автор

Дехто зможе розбагатіти вже на тижні

Середина лютого 2024 року багатьом принесе фінансові труднощі та ризики, проте деякі, навпаки, у цей час зможуть знайти нові можливості для розвитку та заробітку.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Сонце

Ця карта обіцяє успіх у ділових справах та фінансових вкладеннях, підвищення рівня життя та процвітання. Цього тижня справи різко можуть покращитися.

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні у Вас будуть сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, залежить тільки від Вас.

Близнюки — перевернутий Король жезлів

У цьому положенні карта сигналізує, що варто приготуватися до краху планів, відкласти всі капіталовкладення та дорогі покупки. Необдумані вчинки зараз можуть вилитися серйозними наслідками.

Рак — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Лев – перевернені Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Діва — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Терези — перевернутий Туз кубків

Поки всі блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не ознаменуються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Скорпіон — перевернута Сімка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що незабаром Ви зможете відкинути емоції та ілюзії, побудувати реалістичні плани та рухатися до їхньої реалізації. Дійте!

Стрілець — П’ятірка мечів

Жаль, але ця карта попереджає, що на Вас чекають збитки, конфлікти через фінансові питання, невигідні угоди.

Козоріг — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Водолій — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Риби — Сімка мечів

Вас може чекати підступ в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити час собі, щоб заповнити розтрачені ресурси і бути уважним, щоб не наробити помилок.