Настав Китайський Новий рік: що несе в собі Дракон у 2024-му у коханні та фінансах

Читать на русском
Автор
22721
Зелений Дерев’яний Дракон є твариною-покровителем 2024 року Новина оновлена 11 лютого 2024, 05:58
Зелений Дерев’яний Дракон є твариною-покровителем 2024 року. Фото Freepik

Експерти з астрології розповіли, що можна і не можна робити в цей період, щоб удача завжди слідувала по п'ятах

Замість Чорного Водяного Кролика, хранителя 2023 року, приходить Зелений Дерев’яний Дракон. Це одна з найвпливовіших тварин у східній астрології, що символізує владу, успіх, силу та удачу.

Китайський Новий рік настає 10 лютого 2024 року та триватиме до 28 лютого 2025 року. Це період фінансового процвітання та сприятливий час для розширення сім’ї.

Астропрогноз на рік Дракона 2024

Дракон у китайській астрології є шановним символом, що володіє владою, силою та мудрістю. Згідно зі східним гороскопом на 2024 рік, на нас чекають часи змін, росту та достатку, а також можливі позитивні зміни та нові перспективи, пишуть експерти видання thechinesezodiac.

Тварина-покровитель 2024 року – Зелений Дерев’яний Дракон. Зелений колір символізує життєву енергію і саму суть життя, тоді як дерево є початок, розвиток, потенціал і прогрес.

Любовний гороскоп на рік Дракона

У 2024 році з’являється чудова можливість розширити свою сім’ю або зміцнити існуючі узи. Характер Дракона відрізняється відданістю та глибокою прихильністю до сім’ї, що робить цей період ідеальним для зміцнення сімейних зв’язків.

дракон кохання пара

Ті, хто перебувають у серйозних стосунках, можуть очікувати на позитивні зміни, а самотні люди матимуть можливість познайомитися з цікавими людьми та відкрити нові горизонти.

Кар’єрний гороскоп на рік Дракона

Дракон приносить із собою інновації, творчість та ризик. Ті, хто готовий вийти за межі зони комфорту та спробувати щось нове, можуть досягти вражаючих результатів. Це сприятливий час для запуску нового бізнесу або просування кар’єрними сходами.

У 2024 році очікується процвітання в галузях технологій, робототехніки та штучного інтелекту, а також сприятливі події у сферах розваг, медіа та моди.

У фінансовому плані період Дракона характеризується розширенням, процвітанням і удачею. Підвищення доходів чекає на тих, хто зможе вміло використати енергію цього знака у своїх інтересах. Проте астрологи рекомендують бути обережними та уникати ризикованих фінансових операцій.

Що не можна робити на Китайський Новий рік

  • У перші 3 дні не можна робити прибирання, мити голову, стригти волосся та нігті, оскільки це позбавить удачі.
  • Діти у період святкування не повинні плакати. Вважають, що зі сльозами весь рік минеться.
  • Забороняється просити гроші у борг або брати кредит.

Раніше астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку завалить грошима у лютому 2024 року. Озолотяться три представники гороскопа.