Дощ зі снігом та невеликий мороз: коли у Києві очікувати на затяжні опади

Читать на русском
Автор
749
Дівчина
Дівчина. Фото Главком

Лютий не дасть насолодитись теплом

Природа вирішила послати в столицю України мокрий сніг та дощі, які стануть наслідком похолодання в останні дні цього тижня.

Найхолоднішим днем з поміж трьох очікується п'ятниця, як повідомляють синоптики з Meteofor. Показники термометрів опустяться до -2 градусів.

П'ятниця, 9 лютого, прогнозується для містян хмарною, мокрою та трошки морозною. Опади у вигляді снігу почались вночі й вони протримаються весь час, хоча іноді супроводжуватиметься дощем. Їх мінімальна концентрація передбачається тільки вдень. У другій половині доби вітер охолоне до 0 градусів тепла, а вночі було холодніше — -2 °C. Протягом дня дутиме помірні 7 м/с.

Перший вихідний на цьому тижні, 10 лютого, також не потішить ясною та сухою погодою. У нічний час має початись мокрий сніг, який падатиме весь день. Максимальні опади очікуються вночі та вдень. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +1 °C. Вночі прогнозується -1 градус. Найбільші пориви вітру відбудуться переважно у першій половині дня — помірні 7 м/с.

А от вже у неділю, 11 лютого, опади майже завершаться, а температура піде вгору. Вдень киянам варто готуватись до дрібного дощу. Ввечері, ймовірно, на небі буде мінлива хмарність. Вдень показники термометрів сягатимуть 6 теплих градусів, а вночі — покажуть +2 °C. У цей день пориви вітру не сягатимуть вище помірних 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, де найближчими днями буде найтепліше в Україні.