Хоч у салат, хоч на засіл: з 6 сортами огірків ви точно будете з урожаєм

Читать на русском
Автор
1377
Чудові огірки для посадки у 2024 році
Чудові огірки для посадки у 2024 році. Фото Pixabay

Вибирайте між "Куражем", "Бабусиним секретом" та "Лихачом"

Виберіть сорт огірка, який забезпечить вам урожай без зайвого клопоту! Існують невибагливі сорти із жіночим типом цвітіння. Деякі з них підходять і для вирощування в домашніх умовах.

Огірки цих 6 сортів універсальні: вони ідеальні для салатів або засолювання, пише cpykami. Завдяки пучковій зав'язі вони забезпечують чудовий урожай.

Огірок "Кураж"

Огірок Кураж

Цей гібрид огірків дає 2-3 плоди на кожній гілці. Він дозріває швидко і має чудовий смак. Усього за 40 днів із моменту появи сходів можна збирати врожай. Цьому сорту потрібен регулярний полив та постійне харчування органічними добривами. Огірки люблять перегній, компост, зелене добриво, молочну сироватку, золу.

Огірок "Бабусин секрет"

Досягає зрілості лише за 40-43 дні. У кожному вузлі формуються 3-4 зав’язі. Рясний урожай, аромат та смак гарантовані. Не забувайте, що для всіх огірків необхідний регулярний полив та підгодовування.

Огірок Бабусин секрет

Огірок "хрустик"

Як тільки на вулиці стане досить тепло, ці рослини почнуть утворювати багато огірків пучками. Плоди цього сорту універсальні, смачні та дуже хрусткі – підходять як для салатів, так і для засолювання.

Огірок хрустик

Огірок "Секрет"

Плодоношення настає через 40-45 днів після появи сходів. Ця рослина належить до жіночого типу і формує по 2-4 огірочки у вузлі. Плоди гладкі, без шипів, і мають відмінний смак!

Огірок Секрет

Огірок "Крош"

Сорт ранньостиглого огірочка з кистьовою зав’яззю. Вже через 45 днів після посіву ви отримаєте рясний урожай. Ці огірки компактні, тому чудово підійдуть для вирощування на балконі, але на грядці на відкритому повітрі вони стануть ще більшими. Сорт надійний і рясно плодоносить.

Огірок Крош

Огірок "Лихач"

Ще один чудовий сорт, який чудово підходить для вирощування в домашніх умовах. Він також утворює невеликі, солодкі та смачні плоди – зазвичай по 2-3-4 у кожному вузлі.

Огірок Лихач

Раніше ми називали найкращі сорти помідорів для посадки у 2024 році. Вони відрізняються раннім дозріванням та високою врожайністю.