Гороскоп на 9 лютого: Терезам — позбутися від мотлоху, а Скорпіонам — від апатії

Читать на русском
Автор
19796
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 9 лютого 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 9 лютого 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку залишатися позитивними та оптимістичними

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 9 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на п’ятницю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

У першій половині дня нічні світила будуть у дисонансі, тому можлива втрата впевненості у собі. Цієї п’ятниці бажано займатися приємними справами, щоб уникнути падіння у рутину, і дивитися в майбутнє з оптимізмом. На вихідні Овни відпочинуть по-справжньому.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Можливо, ваші дії сьогодні спричинять негативні реакції в оточенні. У таких випадках краще просто проігнорувати критику та негатив і не давати їм вплинути на вашу продуктивність та настрій. Від негативних думок допоможе прогулянка.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Астрологи відзначають знижену активність нічних світил, тому будь-які практики та техніки, спрямовані на зміцнення енергії, будуть особливо корисними. Рекомендується приділити увагу ментальному здоров’ю, щоб одержати новий заряд бадьорості.

Рак (22 червня — 22 липня)

Сьогодні не найкращий час для великих витрат та бездумних покупок. Настрій буде стабільним, а в любовних стосунках допоможуть почуття гумору, оптимізм та природна чарівність. Вранці варто бути пильними стосовно ворогів та недоброзичливців.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Це чудовий час для піклування про домашні справи, прибирання та наведення порядку. Зустрічі з новими людьми та побачення можуть бути дуже корисними. З близькими треба проявляти максимум розуміння. Також краще залишити свої плани щодо роботи в таємниці. На Левів чекають романтичні пригоди у лютому 2024.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У першій половині цієї п’ятниці намагайтеся залишатися позитивними та оптимістичними, незалежно від того, що відбувається навколо. Ваш настрій і енергія будуть заразливими для оточуючих, і ввечері вони віддячать вам за це.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Підходящий момент для звільнення від зайвого багажу як матеріального (старих речей та сміття), так і емоційного (ревнощів та заздрощів). Надання допомоги близьким буде корисним, але важливо не забувати про себе та не переходити межі альтруїзму.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Ця п’ятниця обіцяє бути сприятливою, ідеальною для початку нових починань. Допоможе сьогодні самоаналіз і духовний роздум, а спілкування з близькими — позбутися апатії. Це також чудовий час для покупок, зміни обстановки та подорожей.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Почніть цей день із прибирання оселі чи робочого місця. Намагайтеся підтримувати чистоту навколо себе цілий день. Не створюйте перешкод оточуючим у другій половині дня. Мстивістю та негативом проблеми не вирішити. Стрільці стануть щасливими вже незабаром.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

День може бути досить важким: можливі неприємності як в особистому, так і у діловому житті. Краще зосередитися на позитивних моментах, думати лише про хороше і не дозволяти дріб’язковим проблемам зіпсувати настрій. Деструктивні думки не принесуть удачі.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Особливо важливо бути дбайливим і уважним: ваші близькі та дорогі люди потребуватимуть вас буквально у всьому. Це може на мить спантеличити, але в майбутньому це принесе щастя за ваші зусилля. Тому не варто ігнорувати прохання про допомогу.

Риби (20 лютого — 20 березня)

День наповнений емоціями та активністю. Щоб утриматися на піку хвилювань, рекомендація одна: зайнятися важливими справами. Астрологи радять відокремити емоції від робочої сфери. Найпростіший спосіб підняти настрій – це зайнятися духовними практиками.