Лютий щедрий на нестабільну погоду: коли Киеву чекати на добові опади та похолодання

Читать на русском
Автор
955
Люди
Люди. Фото УНІАН

Містяни відчують на собі трохи весни

І хоча середина тижня підготувала для киян +10 градусів, однак настрій можуть зіпсувати дощі зі снігом та вітер. Найбільша концентрація опадів відбудеться у п'ятницю.

Як повідомляють синоптики з сайту Meteofor, найближчої доби має прийти похолодання. Температура до кінця робочого тижня може опустити до 0 градусів.

Середа, 7 лютого, очікується суцільно хмарною та трохи дощовою. Опади мають початись вдень та закінчитись пізно ввечері. Цей день буде найтеплішим з поміж трьох діб, адже у другій половині середи вітер прогріється до +9 градусів тепла, а вночі було холодніше — +6 °C. Максимальні пориви вітру дутимуть весь час — міцні 13-14 м/с.

Четвер, 8 лютого, принесе у місто більш-менш суху погоду, хоча ввечері йтимуть опади у вигляді снігу та дощу. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +3 °C. Вночі прогнозується 4 градуси тепла. Найбільші пориви вітру очікуються у першій половині доби — свіжі 8-9 м/с.

В останній день робочого тижня, 9 лютого, передбачається максимальна концентрація опадів. Сніг та дощ мають початись вночі та закінчитись вже пізнього вечора. Вранці та вдень їх концентрація посилиться. Вдень показники термометрів сягатимуть 1 теплого градуса, а вночі показуватимуть 0 °C. Найсильніші пориви вітру передбачаються ввечері — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що потепління в Україні скоро завершиться. Варто готуватись до морозів, які місцями сягатимуть 15 градусів.