Таропрогноз на 8 лютого 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор
4016
Прогноз Таро, на що всім чекати 8 лютого
Прогноз Таро, на що всім чекати 8 лютого. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У четвер, 8 лютого 2024 року, на багатьох можуть чекати різні дрібні неприємності та розчарування, — крім того також є шанс помилитися, роблячи важливий вибір.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на восьмий день лютого. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Сімка кубків, перевернута Шістка мечів, перевернута Трійка мечів

Сімка кубків

Ця картка попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях та зробити неправильний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Перевернута Шістка мечів

Незабаром Вам не залишиться нічого іншого, як поглянути на існуючу проблему під іншим кутом і нарешті взятися за її вирішення, оскільки можливості уникнути неї вже не буде. Цікаво, що згідно з іншим тлумаченням ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця місяця за картами Таро.