Коханий цілуватиме ваші руки: ідеї манікюру на День святого Валентина (фото)

Читать на русском
Автор
695
Манікюр на День святого Валентина
Манікюр на День святого Валентина. Фото pinterest.com

Дозвольте собі сяяти у День всіх закоханих

День Святого Валентина — свято всіх закоханих. В цей день всі пари проводять час разом. Тому на побаченні в честь цього свята варто виглядати якнайкраще. Оскільки манікюр доповнює будь-який образ, про нього також варто подбати. А раніше ми ділилися ідеями золотистого манікюру.

Насправді варіантів є безліч. Однак не всі мають стильний вигляд. "Телеграф" підібрав для вас трендові ідеї манікюру, який можна зробити на День усіх закоханих.

Для цього романтичного свята можна обрати довгі мигдалеподібні нігті молочного кольору з маленькими червоними сердечками. Так ваші руки матимуть неперевершений вигляд. Гарним варіантом також будуть молочні нігті з сердечком на одному пальці. Дуже ефектно виглядає червоно-білий мармурний манікюр.

Ідеї манікюру на День всіх закоханих
Фото: Pinterest
Манікюр на День святого Валентина
Фото: Pinterest

Якщо очікуєте на гарячий вечір, оберіть незмінну класику. Червоний манікюр завжди актуальний, а у День всіх закоханий набирає особливої актуальності. У багатьох майстрів на сторінках у соцмережах можна помітити трендовий манікюр з відбитками губ. У День усіх закоханих він буде не лише актуальним, а й додаватиме вам шарму.

Червоний манікюр
Фото: Pinterest
Манікюр з відбиткам губ
Фото: Pinterest
Червоний френч
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про антитренди манікюру у 2024. Не робіть такі нігті цього року.