Любителям класики: оригінальні дизайни на молочний манікюр (фото)

Читать на русском
Автор
18999
Молочний манікюр
Молочний манікюр. Фото pinterest.com

Ці ідеї манікюру вам точно сподобаються

Молочний манікюр пасує абсолютно всім. Однак оскільки в моді зараз яскраві кольори та дизайни, навіть класичний манікюр треба намагатися урізноманітнити. Раніше ми ділилися ідеями манікюру на короткі нігті. Тепер поговоримо про ідеї молочного манікюру.

"Телеграф" зібрав для вас найбрендовіші та найоригінальніші ідеї молочного манікюру. З ними ваші руки матимуть неперевершений вигляд.

Ідеї молочного манікюру

Такий класичний манікюр можна розбавити золотистими вставками та, наприклад, сердечками контрастного кольору. Або ж, якщо не полюбляєте яскраві дизайни, на цей ніжний колір можна додати блискіток чи навіть зробити срібний френч.

Оскільки в моді зараз тваринні принти, на молочному фоні можна зробити леопардовий дизайн на одному чи двох нігтях. Також гарним варіантом буде молочний фон і красиві чорні лінії. Для підняття настрою та з нагоди Дня всіх закоханих, можна намалювати маленькі рожеві чи червоні сердечка на молочному фоні. Якщо ви любителька яскравих манікюрів, гарним варіантом для вас буде молочно-синій.

Молочний з чорним манікюр
Фото: Pinterest
Молочний манікюр з сердечками
Фото: Pinterest
Молочний манікюр зі срібним
Фото: Pinterest
Молочний з тигровим дизайном
Фото: Pinterest
Молочний з синім манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр зробити взимку 2024. Ми поділилися трендовими ідеями.