Гороскоп на 5 лютого: у Левів — пристрасний роман, а у Козерогів - закриття боргів

Читать на русском
Автор
22873
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 5 лютого 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 5 лютого 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку розквитатися з боргами і не переживати через дрібниці

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 5 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

У цей день поведінка нічних світил вказує на необхідність вдаватися до інтуїції частіше. Довіртеся своєму шостому відчуттю та уникайте фізичного та емоційного виснаження. Відпочинок сьогодні вважається ключовим елементом успіху.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Сімейне життя може мати свої складнощі, тому у спілкуванні з близькими знадобиться готовність до компромісів. Гнучкий підхід може призвести до позитивних результатів: взаємні поступки допоможуть відновити гармонію у стосунках та стимулюють особистісне зростання. У Тельців буде приплив грошей.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Варто зосередитися на практичних та рутинних завданнях, щоб стабілізувати свою енергію та зробити щось корисне. Цей час підходить для конфіденційних розмов, укладання угод, вирішення фінансових та побутових питань, а також для придбання потрібних речей.

Рак (22 червня — 22 липня)

Положення нічних світил сьогодні сприятливо позначиться на бізнесі та роботі. При відповідальному підході до справ очікується зростання доходів. День також підходить для шопінгу, обміну товарами та інвестицій у бізнес.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Є ймовірність зустріти людину з минулого, яка може вплинути на справжні події. Вона може принести нові зв’язки чи пристрасний роман. Однак астрологи радять бути обережними з подібними зустрічами, оскільки вони можуть приховувати підступ. У Левів розпочнеться "біла смуга".

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Позитивне мислення допоможе вам залучити бажане. Не дайте нікому переконати вас, що ви не здатні на щось. Такі переконання можуть з’явитися лише у ворогів та недоброзичливців. Справжні друзі завжди підтримуватимуть вас.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Астрологи попереджають про можливі труднощі: для полегшення життя варто позбутися минулих образ, дивних думок та слідів колишніх конфліктів. Якщо вам терміново потрібна підтримка моральна чи інша, ви зможете знайти її серед близьких.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Намагайтеся сьогодні слідкувати за своїм здоров’ям. Не переймайтесь дрібницями, не перевантажуйте себе і не ставте себе на зношування. Це гарний день для піклування про себе та профілактики. Важливі починання краще відкласти на потім і сконцентруватися на поточних завданнях. У Скорпіонів буде щасливий тиждень.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

День дуже динамічний та непередбачуваний. Якщо не хочете опинитися у програші, краще залишатись у зоні комфорту. Не варто ризикувати та витрачати надто багато грошей. Це також не найкращий час для нових знайомств.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Зараз час розрахуватися з боргами. Не тягніть із цим, інакше оточуючі можуть втратити до вас повагу. Намагайтеся подолати негативні звички. У другій половині дня ви зможете вивчити щось нове.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Якщо ви працюєте у торгівлі, зверніть увагу на правильність оформлення документів. Перевіряйте і себе, і своїх колег. Увечері можна сходити по магазинах, але краще платити карткою або онлайн-сервісами — є велика можливість втратити готівку.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Будь-які захоплення цього понеділка можуть сильно вдарити по гаманцю. Важливі фінансові рішення краще ухвалювати разом із близькими. Це чудовий час для пошуку нових інтересів, зміни обстановки та нових знайомств. Уникайте образ та гніву.