Джамала спробувала приховати вагітний живіт на Нацвідборі пишною білою сукнею (фото)

Читать на русском
Автор
1385
Вагітна Джмала захопила образом
Вагітна Джмала захопила образом. Фото Скріншот YouTube

Артистка зачарувала розкішним чином

В Україні стартував Національний відбір на Євробачення 2024. Сьогодні буде визначено переможця, який представить нашу країну на пісенному конкурсі у Мальмі. Спостерігати онлайн-трансляцію за фіналом Національного відбору ви можете на "Телеграфі".

Своїм образом у кріслі журі вразила глядачів співачка Джамала, яка у 2016 році сама перемогла на Євробаченні та привезла конкурс до України. У день Нацвідбору, 3 лютого, Джамала повідомила шанувальникам у Instagram, що вагітна третьою дитиною, а на зйомки фіналу Нацвідбору прийшла в розкішній білій сукні, якою все ж таки спробувала приховати вагітний живіт. Судячи з вигляду співачки, термін у неї вже великий, при цьому вона виглядає просто приголомшливо.

Джамала вагітна

Мабуть, пост з вагітним фото в соцмережі Джамала зробила спеціально перед трансляцією Нацвідбору, щоб не розбурхувати публіку своїм виглядом. І треба сказати, що вигляд у неї чудовий і фантастичний.

Джамала вагітна, Нацвідбір

Зазначимо, що у сьогоднішньому Національному відборі бере участь 11 фіналістів — YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil, MÉLOVIN, SKYLERR, Ziferblat, YAGODY та NAHABA. Учасники представлять свої номери разом із піснями, після чого відбудеться голосування.

Раніше "Телеграф" розповідав, що перед фіналом букмекери зробили свої прогнози, хто має вирушити на "Євробачення 2024" від України. Дізнайтесь, за кого єврофани "тягнули руку" найбільше перед фіналом українського Нацвідбору.