Повернення легенди: Руслана з "Дикими танцями" відкрила Нацвідбір на Євробачення 2024 (відео)

Читать на русском
Автор
2254
Руслана відкрила фінал Нацвідбору "Дикими танцями"
Руслана відкрила фінал Нацвідбору "Дикими танцями". Фото Скріншот YouTube

Артистка презентувала легендарний номер

В Україні стартував Національний відбір на Євробачення 2024. Сьогодні буде визначено переможця, який представить нашу країну на пісенному конкурсі у шведському Мальмі. Спостерігати онлайн-трансляцію за фіналом Національного відбору ви можете на "Телеграфі".

Тим часом шоу Нацвідбору відкрила Руслана з "Дикими танцями". Як відомо, це пісня, яка 20 років тому принесла Україні першу перемогу на Євробаченні. Зазначимо, що разом із Русланою на сцені виступив танц-театр "Життя", з яким співачка і виступала на пісенному конкурсі у Стамбулі в 2004 році.

Зазначимо, що у сьогоднішньому Національному відборі бере участь 11 фіналістів — YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil, MÉLOVIN, SKYLERR, Ziferblat, YAGODY та NAHABA. Учасники представлять свої номери разом із піснями, після чого відбудеться голосування.

Голосуватимуть за переможця за системою 50 на 50 — члени журі та глядачі. Усі бали сумуватимуться, а потім буде визначено переможця, ім’я якого буде названо наприкінці фінального концерту. Голосувати за своїх фаворитів українці зможуть у додатку "Дія".

Нацвідбір
Учасники Нацвідбору

Раніше "Телеграф" розповідав, що перед фіналом букмекери зробили свої прогнози, хто має вирушити на "Євробачення 2024" від України. Дізнайтесь, за кого єврофани "тягнули руку" найбільше перед фіналом українського Нацвідбору.