Гороскоп на 3 лютого: на Близнюків чекають великі успіхи, а за Рибами піде удача

Читать на русском
Автор
32671
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 3 лютого 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 3 лютого 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку не сприймати все, що відбувається, надто буквально

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 3 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

У такі дні краще зайнятися домашніми справами та прибиранням. У любовній сфері уникайте проявів агресії і не потурайте примхам другої половинки. За необхідності виконання важливих справ майте запасний план у разі зриву основного. Будьте дуже обережні.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Уникайте службових романів, флірту з колегами та клієнтами у такі дні. Не звертайте увагу на чутки, що розповсюджуються. Рекомендується мінімізувати спілкування з людьми стереотипного складу розуму та слідувати голосу свого серця.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

У цей день інформаційні потоки особливо сильні, що відкриває можливості для нових починань, самоосвіти та освоєння нових знань. Студенти та ті, хто проходить сьогодні курси для підвищення професійних навичок, можуть очікувати великих успіхів. До речі, на Близнюків чекає грандіозний успіх цього тижня.

Рак (22 червня — 22 липня)

Будьте пильні перед можливим обманом з боку оточуючих, оскільки хтось із вашого кола може спробувати вас обдурити. Є можливість відчути тиск із боку родичів та друзів. Рекомендується обмежити спілкування із близькими.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цієї суботи може знадобитися тимчасово відкласти свої мрії та цілі. Важливо довіряти своїй інтуїції. Внутрішній голос допоможе уникнути помилок та налаштуватися на правильну хвилю у другій половині дня. На Левів чекають романтичні пригоди у лютому 2024.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Корисно записатися на курси, вивчити щось нове, зібрати інформацію та дати думкам "злетіти". Це сприяє активізації прихованих ресурсів психіки: думки починають будувати шлях до місць, де ми вже уявили себе щасливими та задоволеними.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Нічні світила надають вам більшої імпульсивності. Не варто сьогодні робити поспішні рішення, спираючись лише на перше враження. Цінно звернутися до здорового глузду та особистого досвіду, коли знайомитиметеся з новими людьми.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

У першій половині дня можуть виникнути конфлікти із близькими. Важливо не залучати сторонніх людей у розв'язання сімейних проблем та проявляти більше розуміння. Астрологи радять відгукуватися на прохання колег про допомогу.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Стрільцям відкривається можливість досягти гармонії у своїх особистих стосунках. Глибокі розмови та романтична вечеря додатково зміцнять зв’язок з вашим партнером, а ніч, що наступає, обіцяє бути особливо пристрасною.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Чудовий час для нових починань. Головне — залишатися терплячим, щоб уникнути зайвих помилок. Астрологи радять слідувати натхненню, навіть якщо плани зміняться. Інтуїція буде корисною як в особистій, так і у діловій сфері.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Не слід надто буквально сприймати сьогодні те, що відбувається. Зустрічі, випадкові події та розмови можуть принести короткочасне натхнення, але не варто покладатися на них як на порятунок. Не можна всіляко вірити у те, що бачиш.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Великий успіх чекає на тих, хто працює з цифрами: викладачів точних наук, бухгалтерів, продавців, касирів. Після роботи можна влаштувати спокійний та розмірений відпочинок, наприклад, читання книг або перегляд фільмів. Рибам казково пощастить до кінця цього тижня.