Дощі та міцний вітер скоро огорнуть Київ: коли у місті чекати на негоду

Читать на русском
Автор
3134
Людина зі парасолькою Новина оновлена 02 лютого 2024, 07:24
Людина зі парасолькою. Фото znaj.ua

На вулиці буде досить некомфортно

У столицю України завітали мокра погода та вітер, хоча на вулиці панує більш-менш тепла температура. Така ситуація протримається майже до кінця тижня.

Як прогнозуються синоптики у Meteofor, найбільш неприємним днем з поміж трьох очікується субота. Протягом цієї доби йтимуть дощі зі снігом та дутиме міцний вітер.

1 лютого, у четвер, передбачається хмарна погода, місцями з дрібним дощем і снігом. Опади мають піти ввечері. У другій половині доби вітер прогріється до +6 градусів тепла, а вночі охолонуло до +1 °C. Максимальні пориви вітру дутимуть зранку і до пізнього вечора — свіжі-сильні 9-10 м/с.

В останній день робочого тижня, 2 лютого, очікується похмурість, адже сонце визиратиме з-за хмар. Опадів не прогнозується. Вдень та вночі показники термометрів мають сягнути 3 теплих градусів. У цю добу сила вітру збільшиться на 2-3 одиниці й найсильніші пориви передбачаються з ночі й до вечора — свіжі-сильні 9-11 м/с.

Субота, 3 лютого, пройде для киян хмарною, сніговою та дощовою. Опади передбачаються зранку до пізнього вечора. Протягом цього часу вони змінюватимуть свою інтенсивність і максимально мокра погода очікується у першій половині доби. Повітря вдень прогріється до 4 градусів тепла. Вночі охолоне до -1 °C. Найбільші пориви вітру прогнозуються весь вихідний — свіжі-міцні 8-13 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, коли у Києві чекати на 12…13 теплих градусів протягом лютого.