Любовний гороскоп Таро на лютий: Левів чекає новий етап, а Водоліїв, — зрада

Читати російською
Автор

Для деяких буде на краще розійтися

Лютий у 2024 році багатьом принесе випробування на любовному фронті, проте деякі навпаки зможуть зрушити з мертвої точки або зустріти партнера.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на лютий 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута Десятка кубків

У цьому положенні карта попереджає про конфлікти, спустошення від безрадісного сімейного життя. У своєму крайньому прояві карта віщує розлучення, крах надій на побудову сім’ї та укладення шлюбу.

Телець — Сімка жезлів

Ця карта пророкує перешкоди у справах любовних. У одиноких Тельців можуть виникнути інші турботи, через що не буде часу налагоджувати особисте життя, тоді як у Тельців у стосунках може виникнути потреба відстоювати кордони, зокрема, від родичів.

Близнюки — Трійка пентаклів

Все у Ваших руках і буде так, як Ви захочете. У лютому Ви можете зробити крок до зав’язування зв’язку (якщо Ви самотні), або до з’ясування стосунків та їхнього переходу на глибшу стадію.

Рак — Королева пентаклів

Ця королева обіцяє Ракам у лютому почуття захищеності, сердечність та вірність. Навіть якщо ще нещодавно у відносинах було щось не так, то тепер багато що зміниться на краще.

Лев — Паж пентаклів

Ви у лютому можете отримати корисний досвід та перейти на новий етап у відносинах. Наприклад, від любові до стабільності, від дружби до любові. Навіть якщо будуть проблемні ситуації, вони швидко вирішаться.

Діва — перевернуте Колесо удачі

Вас у лютому може чекати застій, нудьга та рутина у стосунках, але закінчити їх буде неможливо. Також перевернута Фортуна може говорити про поганий настрій, сум, що щось пішло не так, і неможливість повернути кохану людину.

Терези — Маг

Ця карта каже, що у лютому Ваші стосунки активно розвиватимуться, настане час для дій. У самотніх Терезів з’являться сили та бажання ходити на заходи та шукати собі пару.

Скорпіон — перевернута Помірність

У цьому положенні карта обіцяє сварки та конфлікти тим, хто не зміг стримати запальність та піти на поступки. Може дійти до підлих вчинків щодо партнера та навіть розриву.

Стрілець — перевернутий Суд

Ця карта каже, що у Вас у лютому можуть бути фундаментальні розбіжності з партнером, які не вдасться вирішити, через що буде сенс навіть закінчити стосунки. Якщо Ви самотні, найближчим часом можуть з’явитися колишні партнери, проте спроби відновити стосунки будуть марнуванням часу.

Козоріг — перевернуте Сонце

Вас у лютому можуть чекати дрібні негаразди та конфлікти, можливо, вони будуть пов’язані з етапом "притирання", а можливо, стануть проблемою шкідливі звички, надмірна пристрасність і погані припущення.

Водолій — перевернута Двійка мечів

Вам може здаватися, що все добре, але це затишшя таїть у собі небезпеку. Незабаром може статися скандал, який може бути пов’язаний зі зрадою партнера або його негативними вчинками. Ви можете раптово виявити, що ваш партнер живе подвійним життям.

Риби — перевернутий Лицар жезлів

У цьому положенні карта може попереджати про згасання стосунків і що без них Ви зможете зустріти справжнє кохання. Крім того, карта також може описувати легковажну людину, яка часто змінює партнерів і думає тільки про себе, через що відчуває порожнечу.